τηλ. επικοινωνίας 2296021148

0 προϊόντα / 0,00€
Δεν υπάρχουν προϊόντα
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνενοήσεως. Για παραγγελίες προϊόντων που χαρακτηρίζονται υπερμεγέθη , η αποστολή γίνεται μέσω Μεταφορικής εταιρείας κατόπιν συνενοήσεως. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 
 
Για παραγγελίες αξίας άνω των 80,00€ η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν (δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών ) , με εξαίρεση προϊόντων υψηλού ογκου και βάρους και επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή το κόστος της οποίας επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 2,50€ .
 
Η βασική χρέωση για κάθε παραγγελία καθαρής αξίας κάτω των 80,00€, είναι 3.00 € για τον Νομό Αττικής, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα η βασική χρέωση είναι 4.00€, με εξαίρεση προϊόντων υψηλού ογκου και βάρους. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα δεν επιφέρει επιπλέον χρεώσεις, ενώ σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αυτής που επιβαρύνει τον πελάτη είναι 2,50€.
 
 
Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier) και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να διαφοροποιηθούν. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε μέσω e-mail ή τηλεφώνου μέσα σε χρονικό διάστημα 24 ωρών για το κόστος. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός 24 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς. 
 
Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης είναι κατά προσέγγιση. Η symplegma.gr, υπό την επιφύλαξη του όρου «Οι υποχρεώσεις σας ως Πελάτη», θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 2 - 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή), με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της symplegma.gr. 
 
Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. 
 
Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.
 
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται από την επόμενη ημέρα της παραγγελίας και συνήθως παραδίδονται εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής.
 
Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε ή καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.