τηλ. επικοινωνίας 2296021148

0 προϊόντα / 0,00€
Δεν υπάρχουν προϊόντα

Το βιβλιοχαρτοπωλείο "σύμπλεγμα" ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1992.

Στόχος από το ξεκίνημα ήταν η διάθεση να στηθεί  μια εμπορική επιχείρηση που θα προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές. Επίσης μία επιχείρηση που θα προσφέρει γνώση και θα συνεισφέρει στον πολιτισμό.

Το βιβλιοπωλείο σύμπλεγμα διοργάνωσε και διοργανώνει παρουσιάσεις βιβλίων και σεμινάρια χρήσης διάφορων υλικών π.χ. είδη χειροτεχνίας, χόμπυ, είδη ζωγραφικής κ.α.,  που πλέον θα προβάλλονται online, μέσω διαδυκτίου.

Οι τομείς που δραστηριοποιείται το βιβλιοπωλείο ΄΄σύμπλεγμα΄΄ είναι το βιβλίο, που περιλαμβάνει παιδικό βιβλίο , ελληνική και ξένη λογοτεχνία, σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα βιβλία, χάρτες, είδη γραφής, σχολικά είδη, εξοπλισμό γραφείου, είδη γραφείου, είδη ζωγραφικής, είδη χόμπυ, είδη χειροτεχνίας, πρωτότυπα δώρα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, κατασκευές, φωτοαντίγραφα, βιβλιοδεσίες,  και πολλά άλλα.

Το 2013 αποφασίσαμε την διεύρυνση της δραστηριότητάς μας και στο δυαδύκτιακό χώρο υπηρετώντας τις ίδιες βασικές αρχές όπως τα προηγούμενα είκοσι (20) χρόνια, έτσι δημιουργήθηκε το ψηφιακό βιβλιοχαρτοπωλείο μας symplegma.gr

 Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας www.symplegma.gr γνωρίστε μας και κυρίως εμπιστευθείτε μας.